Ben je wel eens bij Loods 5 geweest? Een heerlijke woonwinkel om in rond te slenteren en vooral lekker veel leuke dingen te kopen voor jou en je kind. En natuurlijk tijdens het shoppen een heerlijke cappuchino drinken met een overheerlijk broodje. Ze zitten in Sliedrecht en Zaandam; garantie voor een gezellig middagje weg.
Bij Lonneke kun je een workshop volgen voor het maken van kleine taartjes, grote taartjes, prinsessentaartjes of wat je dan ook wilt. Leuk om samen met je vriendin of zus te doen, of alleen natuurlijk. En om het daarna in de praktijk te brengen als je zoon of dochter de verjaardag viert.

Waar word jij een happymom van?

We hebben het inmiddels al aan heel veel mama's gevraagd; bekende en onbekende: waar word jij nou een happymom van? Hier komen een paar antwoorden.
Heb jij een geweldig happymom-moment en wil je die met ons delen? Mail jou happymom-moment naar
info@happymom.nl en wie weet sta jij hier binnenkort bij!
Je kunt je moment natuurlijk ook twitteren: @happymomnl

Wat is jouw happymom-moment?

Lyndsey Pfaff: Dat is geen moeilijke vraag: Als mijn familie dicht om mijn heen is voel ik mij het gelukkigst. Ook dat iedereen gezond is, geeft mij veel vreugd.

Elvira: Als ik voldoende rust krijg en structuur heb in het dagelijks leven, merk ik dat ik gelukkiger ben en meer van mijn kinderen geniet. Een happy moment is nog altijd als ze je spontaan verrassen met iets dat ze ineens kunnen of begrijpen. Bijvoorbeeld als ze uit zichzelf vertellen dat brood en meel van tarwe gemaakt wordt. Of ineens zelf op de glijbaan klimmen. En knuffelen natuurlijk, allebei op een knie. Heerlijk!

Babette van Veen: "Naar de film met z'n drie"tjes."

Karen: Om te zien hoe m’n kindje elke dag bij leert, nieuwe dingen kan, zich verwondert over dingen die voor volwassenen zo alledaags lijken. Zo waren we dit weekend aan zee en voor de eerste keer met Jasper aan het strand. En als je dan ziet hoe hij vol verwondering een schelpje nauwkeurig bestudeert en bij wijze van spreken elk zandkorreltje onder de loep neemt, dat is prachtig

Chimene van Oosterhout: "Als ik een happy son heb, dan ben ik een happymom".

Elle van Rijn: Van spontane knuffels en zoenen. Van warme kinderarmpjes van Helena om mijn nek. Van een goed gesprek met mijn puberzoon. Van de slappe lach met Feline

Elsbeth: “Ik word er heel gelukkig van als alles lekker loopt volgens planning of als het zonnetje schijnt.”

Leontien van Moorsel: "Als ik Indy uit bed haal, die prachtige glimlach zie en haar armpjes om me heen voel. Dat is echt het allermooiste wat er is"!

Vivienne: "Ik word blij van mijn vrijheid, het feit dat ik elke dag plezier kan maken met mijn kinderen, en natuurlijk ook me volop aan ze kan irriteren, haha. Mijn werk geeft veel voldoening. Vooral de persoonlijke mails die ik van vrouwen krijg, bijvoorbeeld na het schrijven van een column, doen me goed. Het feit dat mijn werk 'aankomt' is fantastisch. Verder begin ik elke dag met een wandeling met mijn hond Samu, een zwarte labrador. Daar krijg ik
ook veel energie van. Dan is het toch weer die natuur -weer of geen weer- die mij als biologe energie geeft."

Sonja Kimpen
: Dat ik mijn zonen gelukkig zie. Ik waak erover dat ik ze elke dag zie lachen!