Mail&win een Disneyfilm op DVD!

Op 31 juli verschijnen er vier mooie Disney Junior titels op DVD; de inhoud van de films kun je hieronder uitgebreid lezen. En wij mogen van elke Disneyfilm een DVD weggeven!
Wil jij kans maken op een DVD? Mail dan de titel die je graag zou willen hebben naar info@happymom.nl en wie weet win je! 

Mickey & Donalds Boerderij

Stroop je mouwen maar op, spring op de klik-klakkende tractor, en help een handje mee bij dit buitengewone boerenavontuur! Met een knor-knor hier, en een boe-boe daar; het is tijd om mee te zingen, gewassen te planten en de dieren te voeren op de nieuwe Clubhuis Boerderij. Wanneer de gigantische windmolen van Boer Boris alle koeien, kippen en varkens uit hun hokken blaast, is het aan JOU de taak om, met de juiste Mouse-middelen, Mickey en Donald te helpen alle dieren te vinden en ze terug naar huis te brengen. Oogst daarna nog vier spannende extra afleveringen. Mickey & Donalds Boerderij zit boordevol humor, muziek en verrassingen waar iedereen van zal genieten.

Minnie en de Tovenaar van Dizz

Reis af naar een wonderbaarlijk land vol betovering en verrassingen! Het klassieke verhaal krijgt een gloednieuwe wending in Minnies nieuwe filmavontuur: De Tovenaar van Dizz. Nog voordat je “roze tornado” kan zeggen, belanden Minnie en Pluto in het gekke maar geweldige land van Dizz. Het is een fantastische plek, met regenboogbomen, vlinderstrikken en vriendelijke “Chipmunchkins”, maar Minnie wil het allerliefst weer naar huis terugkeren. Samen met haar nieuwe vrienden Vogelverschrikker Goofy, Mickey 'de Tinnen Muis' Mouse en Donald de Leeuw gaat Minnie op pad om de geweldige Tovenaar van Dizz te vragen om hun dromen uit te laten komen. Maar pas op! Want Boris de Slechte Heks wil Minnies magische, glittergroene schoenen hebben, en heeft een aantal streken in petto. Deze heerlijke film boordevol muziek en humor gaat over vreugde en vriendschap, en bewijst dat er niets boven het clubhuis gaat! Geniet bovendien van vijf extra Minnies Bow-Toons tekenfilms.

Jake redt Bucky

Jiehoe, we zijn er klaar voor! Hijs de zeilen met Jake en zijn bemanning op een hogesnelheidsavontuur op zee. Volgens het Nooit-Aan-Land-Piraten-Reglement moeten Jake en zijn bemanning met Bucky racen tegen de Jolly Roger en de achterbakse Kapitein Haak. Als Bucky verliest, zal hij voor altijd van Haak zijn! Uiteraard schuwt Haak geen middelen, en wint de race. Maar Jake en zijn ploeg weten misschien wel hoe ze Bucky terug kunnen krijgen. Met de hulp van Peter Pan gaan de jonge piraten een avontuur aan dat ze door Nooitgedachtland brengt, en waarbij ze langs een vuurspuwende draak moeten zien te komen! Met jouw hulp kan Jake’s bemanning Bucky redden uit handen van de sluwe Kapitein Haak. Geniet ook van nog vier spannende afleveringen van Jake en de Nooitgedachtland-Piraten! JAKE REDT BUCKY zit bomvol muziek, stoere piraten-actie, en zeeŽn van pret, en bewijst dat je een held kan worden door samenwerking, vastberadenheid en vriendschap!

De Speelgoeddokter - Een knuffel is het beste medicijn

De dokter is er! Maak kennis met de Speelgoeddokter, een verbazingwekkend meisje van zes jaar oud met een hele speciale gave: Ze kan met speelgoed en knuffels praten, en ze weer beter maken als ze ziek zijn! Samen met haar trouwe vriendjes – Lammie, Stuffy, Nellie en Chilly – behandelt en helpt Doc al het speelgoed en alle knuffelbeesten die pijntjes hebben die behandeld moeten worden, kusjes nodig hebben op een zere plek, of problemen hebben die opgelost moeten worden. Of het nou een schorre walkie-talkie is met “Ruisiose” een speelgoedkrab met “Weg-is-schaaritis” of gewoon een pop dat een dikke knuffel nodig heeft, de Speelgoeddokter is dag en nacht oproepbaar om iedereen te helpen realiseren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf, en voor anderen, te zorgen. Verwen je kleine met vijf heerlijke afleveringen boordevol humor, muziek en avontuur, die bewijzen dat Een knuffel het Beste Medicijn is!