Haal 19 okt. een slagroomsnoet in Avonturenpark Hellendoorn

Speelgoedfabrikant Koninklijke Jumbo organiseert op zaterdag 19 oktober een ludieke actie in Avonturenpark Hellendoorn ter promotie van het familiespel SLAGROOM SNOET. Jonge en oude bezoekers van het park kunnen kennismaken met het hilarische spel voor het hele gezin. Bezoekers die deze dag gewapend met een bus slagroom naar het park komen, krijgen maar liefst € 3,50 per persoon korting op de toegang.
Met Slagroom Snoet wordt het lachen, gieren, brullen en…. stiekem smikkelen van de heerlijke slagroom! Opa, oma, papa, mama, broer en zus: iedereen kan plaatsnemen en zijn/haar snoet plaatsen door de snoetenkaart. Op de hand plaats je een lekkere klodder slagroom en daarna geef je een draai aan de spinner die bepaalt hoe vaak je de hendel over moet halen: 1, 2, 3 of 4 keer. Heb je mazzel en gebeurt er niets of … vliegt de slagroom recht in je snoet?
In Avonturenpark Hellendoorn kunnen jong en oud op 19 oktober kennis maken met het spel Slagroom Snoet. De hilariteit die het spel oplevert wordt die middag op video vastgelegd.