Bekende moeders aan het woord

We hebben inmiddels al heel veel bekende moeders aan het woord gelaten over het moederschap. Hoe combineren zij het moederschap met hun drukke bekende bestaan, hoe regelen zij het thuis, wie kookt er, past er op de kinderen, ontspannen zij en heeft het moederschap hun veranderd? Je leest hier hun verhalen!

Leontien van Moorsel, voormalig wielrenster en 6x sportvrouw van het jaar benoemd. Ze organiseert tegenwoordig Leontiens Ladies Ride. In 2008 kwam haar geautoriseerde boek uit 'Leontien van Moorsel, de rit van mijn leven'. Samen met haar man Michael Zijlaard, heeft ze een dochtertje Indy. Lees hier het hele interview met haar over haar werk, haar leven, en hoe ze het thuis allemaal organiseert.

Daphne Deckers is fotomodel geweest, presentatrice, actrice (in o.a. James Bond-film) en schrijfster van boeken en colums. Ze is getrouwd met Richard Krajicek en ze hebben samen 2 kinderen Emma (1998) en Alec (2000).
Gaan zij wel eens naar een pretpark; wat vindt zij het belangrijkste om aan haar kinderen mee te geven in de opvoeding en wat doet ze om er zo goed uit te zien? Je leest hier het hele interview.

Annemarie van Gaal heeft o.a. een aantal tv-programma's op haar cv staan; 'Dragon's den' en 'Een dubbeltje op zijn kant'. Ze windt er geen doekjes om dat ze zelf alle kwartjes tien keer heeft moeten omdraaien om te kunnen leven. Aan haar stelden we onder meer de vraag of ambitie moeilijk te combineren is met het moederschap. Je leest dit antwoord en meer in het interview.

Touriya Haoud is het gezicht van Rob Peetoom-kapsalons en is woonachtig in L.A., is getrouwd met Greg Vaughan (acteur General Hospital) en ze hebben samen 1 zoontje. Wat mist zij van Nederland en hoe heeft zij het thuis allemaal geregeld? Wat zijn haar ambities voor de toekomst en heeft het moederschap haar veranderd? Je leest het hier.

Dyanne Beekman, Nederlands bekendste imagostyliste woont samen met Frans ten Berge en ze hebben samen een zoon, Christian (10 augustus 2009). Ondanks haar drukke bestaan vond ze voor ons toch nog eventjes de tijd voor een interviewtje over het moederschap.Haar beauty-geheim en ultiemste vorm van ontspanning lees je hier. 

En ook kun je de interviews lezen van Heleen van Rooyen, Lyndsey Pfaff, Angela Groothuizen, Vivian Ewbank, Elle van Rijn Lenny Versteegden en Tischa Neve.