Interview met Lyndsey Pfaff over het moederschap

Deze keer een interview met Lyndsey Pfaff (1978). En hoewel ze in een ontzettende drukke periode in haar leven zit had ze toch eventjes de tijd om een paar vragen kort te beantwoorden.
Je kent haar vast van de tv-soap "De Pfaffs"; maar ze is ook redactrice, heeft de Rally Parijs-Dakar gereden, is columniste geweest van Jonge Gezinnen en is tegenwoordig zakelijk partner van haar vader, Jean-Marie Pfaff. Ze is getrouwd met Dave Volders en samen hebben ze een zoon, Bruce (20-7-2006) en een dochter, Fay (10-9-2007).


1. Allereerst alvast bijna gefeliciteerd met de verjaardag van Bruce die binnenkort 3 jaar wordt. Gaan jullie nog een leuk feestje geven?
Ja, we gaan zeker een klein feestje geven!

2. Hoe vind je het om moeder te zijn? Vind je het moeilijk of gaat het je gemakkelijk af? Ik vind het echt fantastisch om moeder te zijn:). Meestal gaat het me gemakkelijk af hoewel er natuurlijk ook moeilijke momenten bij zitten.

3. Je hebt je baan bij de Flair na 5 jaar opgezegd en werkt nu als zakelijk partner van je vader; dit lijkt mij persoonlijk een zoniet nog drukkere baan. Is dit wel goed te combineren met je gezin?
Ja, het is heel goed te combineren met mijn gezin. Fay gaat naar de opvang en Bruce gaat naar school en tussen de middag gaat mijn moeder hem ophalen en die brengt hem ook weer naar school.

4. Hoe regel je het thuis allemaal in combinatie met het werk en de zorg en de rest?
Ik moet zeggen dat ik gelukkig een hulpzame man heb en thuis hebben we het verder goed geregeld.

5. Wat is voor jou een happymom-moment? Wanneer voel jij je het gelukkigst?
Dat is geen moeilijke vraag: Als mijn familie dicht om mijn heen is voel ik mij het gelukkigst. Ook dat iedereen gezond is, geeft mij veel vreugd.

6. Je hebt een speciale band met Duitsland (omdat je daar ook een aantal jaren gewoond hebt in je jeugd); verlang je er naar om ooit terug te gaan?
Misschien ooit, maar nu nog niet.

7. Waar ga je het liefste heen op vakantie?
Daar kan ik heel kort over zijn: het land maakt niet zoveel uit, als het er maar lekker warm is:)

8. Wat doe je het liefste op zondag?
Op zondag ga ik het liefste eten bij mijn ouders; daar zijn mijn zussen dan ook zodat de hele familie bij elkaar is.

9. Wie doet er thuis de boodschappen en hoe vaak per week?
Soms haal ik de boodschappen, soms doen we het met het hele gezin. Dat ligt er aan hoe vaak we naar de winkel gaan; soms is het 1 keer en soms 2 keer per week.

10. Is er nog iets wat je heel erg graag zou willen doen in de toekomst?
Uhm, dat is een lastige vraag. Dat weet ik nog niet. Sorry.