Hoe doet mama Priscella het allemaal?

Priscella de Ridder (van woordsticker/ woordslinger, zie elders op de site) is 26 jaar en 2 jaar getrouwd met Sean (25 jr en chef werkplaats bij een deurenbedrijf). Ze hebben samen 2 dochtertjes; Jaylee van 2 jaar, Cailyn van1 jaar en ze is in verwachting van de derde.

Werken jullie beiden en hoeveel uur? "Mijn man Sean werkt fulltime. Eerst werkte ik 2 dagen per week in een winkel en was voor de rest van de tijd bijna elke middag en avond aan mijn 2 internet bedrijfjes bezig. Met woordslinger.nl ben ik een jaar geleden mee begonnen. Toen ik in mijn zwangerschapsverlof zat zocht ik iets leuks om erbij te doen en ben via mijn schoonmoeder begonnen met het maken van persoonlijke naam/feestslingers. Dit loopt als een trein....zelfs mijn man was slingers in elkaar aan het zetten. Een half jaar later ben ik begonnen met het maken van decoratiestickers en zo is woordsticker.nl ontstaan. Dit loopt ook zo goed dat ik ben gestopt met het werken in de winkel zodat ik dit lekker thuis kan gaan doen en voor de kindjes zorgen. En helemaal omdat er een derde aankomt".

Hebben jullie altijd al kinderen willen hebben?
"Ja, eigenlijk hebben we altijd al wel samen kinderen willen hebben. Ze kwamen alleen wat eerder als gepland".

Hoe combineer jij je werk met je moederschap? Ben jij degene die wat heeft in moeten leveren qua tijd of hebben jullie dat gezamenlijk gedaan?
"Ik probeer alles zo goed mogelijk te plannen ook al moet ik eerlijk zeggen dat het soms best moelijk is om alles goed te doen".

Wie doet wat in de huishouding? Hebben jullie echt aparte taakjes of lossen jullie alles samen op?
"Omdat ik nu elk dag thuis ben en het werk vanuit huis doe, doe ik zoveel mogelijk het huishouden maar als Sean thuis is doen we het altijd samen. We vinden het erg belangrijk om vaste ritueeltjes te doen: zo eten we elke dag samen en doen daarna samen ook de kinderen in bad. Na het badderem lezen we om de beurt een verhaaltje voor en dan gaan ze lekker slapen. Als de kinderen op bed liggen overleggen we samen wat er nog te doen is en dat werkt voor ons prima". 

Hoe kom je aan je ontspanning?
"Af en toe doe ik een avond helemaal niks en lig ik lekker languit met een zak chips op de bank. En ik probeer om zeker een keertje per week even lekker te gaan winkelen".

Is je relatie veranderd door de kinderen en hoe hou je het leuk?
"Ja, onze relatie is wel wat veranderd omdat we nu ook veel meer verantwoordig hebben met de kinderen. Maar we vullen elkaar goed aan en praten veel met elkaar. We brengen zeker eens per maand een paar uurtjes met zijn tweetjes door. Soms gaan we naar de sauna en laten ons lekker verwennen of we gaan lekker uit eten". 

Hebben jullie al plannen voor de komende feestdagen?  "Als de feestdagen voor de deur staan wordt het weer druk. We vieren natuurlijk sinterklaas en eten ons ouderwets gezellig lekker vol eten met de kerstdagen. We hoeven ons nog niet echt aan de vakanties te houden omdat Jaylee nu nog de enige is die naar de peuterspeelzaal gaat.
We denken er wel aan om er even tussenuit te gaan voor dat de Nieuwe baby wordt geboren".

Klik hier voor meer informatie over de sites van Priscella.