Interview met happymom Touriya Haoud 

Touriya Haoud, die het gezicht is van Rob Peetoom-kapsalons, is woonachtig in L.A., getrouwd met Greg Vaughan (acteur General Hospital) en ze hebben samen 1 zoontje Jathan die bijna 2 jaar is. Beiden zijn volop bezig met hun acteercarriere en daarnaast heeft Greg zijn eigen productie-bedrijf. Touriya is bezig met een eigen sieradenlijn die begin juni in Nederland wordt gelanceerd.

1. Mis je Nederland?
Haha, ja, ik mis Nederland zeker!, met name de nuchterheid en dat je zo maar even ergens lekker naartoe kan lopen. Wat eten betreft mist ik een simpel patatje speciaal:-)

2. Je bent het gezicht van Rob Peetoom-kapsalons; hoe vind je dat?
Hartstikke leuk, en ik vond het ook een grote eer dat ze me gevraagd hebben.

3. Doe je er veel voor om er zo goed uit te zien?
Ehm, ik sport zeker wel drie keer in de week en zorg er altijd voor dat ik mijn gezicht was voor het slapen gaan, en ik gebruik een goede dag/nacht crème. Daarnaast drink ik veel water en eet gezond.

4. Heb je nog een gouden verzorgingstip?
Zorg dat je altijd investeert in een goed gezichtsproduct, en dat je innerlijk goed voor jezelf zorgt; want dat straal je tenslotte uit.

5. Hoe is de balans tussen je werk en de zorg voor jullie zoon? Hoe regel je het thuis allemaal?
Ik probeer iedere dag nog steeds de balans te vinden! Door de week hebben we tussen 9 uur s'ochtends en 5 uur in de middag hulp, dus dan kan ik meestal al mijn dingen doen, en dan vanaf 5 uur is het family time. In het weekend vind ik het belangrijk om tijd aan het gezin te besteden al is het soms natuurlijk wat hectischer dan andere dagen en hebben we onze nanny meer nodig. Ik probeer in ieder geval om waar ik dan ook heen moet voor mijn werk, altijd mijn zoontje en nanny mee te nemen.

6. Heeft het moederschap jou veranderd?
Ja, ik denk het wel, het heeft me rustiger gemaakt en sterker. Vroeger streste ik om de kleinste dingen, nu is Jathan voor mij het allerbelangrijkste en besef ik dat de kleine dingen er niet meer toe doen.

7. Wat vind je belangrijk om mee te geven in Jathan zijn opvoeding?
Het belangrijkste vind ik wel dat hij veel andere culturen ziet; ik denk dat het erg belangrijk is voor zijn zelfontwikkeling. Voorts, maar dat geef ik hem automatisch mee, de normen en waarden vanuit mijn eigen opvoeding. En dat hij zelfvertrouwen opbouwt en respect naar anderen toont.

8. Wat zijn je favoriete sites?
Pfff, nou, ben ik niet vaak online,..Telegraaf.nl, Instyle.com, babycenter.com en natuurlijk Happymom.nl

9. Waar ligt je ambitie, is er nog iets wat je zou willen doen of vindt je het leven wat je nu leidt helemaal goed?
Ik ben heel erg blij en gelukkig met het NU, maar zou graag als actrice willen blijven groeien en uitdagende rollen in de toekomst willen spelen.

10. Heb je nog een goede tip voor andere moeders?
Happy Mom, Happy Baby: vergeet jezelf en je partner niet! Als je nog steeds de dingen blijft doen die je leuk vindt, goed voor jezelf zorgt en je relatie spannend houdt; dan straal je dat geluk ook naar je kind uit en dat voelt je kind ook en zo zorg je dat je kind een happy kind blijft en ook een goed voorbeeld heeft!