Leuke kinderwekker met radio, nachtlamp en nog veel meer!

Moet jij je kind elke ochtend wel 10x wakker roepen voordat er eindelijk beweging is? En vind je kind het fijn om s’avonds met een nachtlampje te gaan slapen? Dan heb je nu het ultieme kadootje gevonden! Bigben Interactive heeft zojuist geweldige kinderwekkers gelanceerd in drie leuke moderne kleuren: roze, mintgroen en lichtblauw genaamd Stella, Ozzy en Teddy. 

De Bigben RPE is een wekkerradio en nachtlampje in één, zodat jouw kind ‘s avonds makkelijk in slaap kan vallen en ‘s morgens rustig wakker kan worden met het geluid van muziek of zelfs via zen-geluiden. 

Jouw eigen stem opnemen
Eventueel kun je zelf door de microfoon nog jouw eigen stem of andere geluiden opnemen die je kind kan beluisteren. Als je s’avonds altijd hetzelfde liedje zingt als je je kind naar bed brengt, kun je dit opnemen en je kind kan deze afspelen wanneer hij wil!

Projector
En de wekkerradio beschikt bovendien over een projector die je op de muur kan laten schijnen met verschillende designs.

Eenvoudig gebruik
De wekkerradio is superhandig in gebruik: er zijn zelfs 2 verschillende wektijden in te stellen, voor doordeweek en in het weekend! De knoppen aan de voorkant geeft dit duidelijk aan.

In slaap vallen met muziek
Val je kind graag in slaap met een muziekje op de achtergrond zodat het niet zo stil is in de kamer? Dan kun je makkelijk de sleep-functie op deze wekker instellen hoe lang de radio aan moet blijven, zodat hij rustig in slaap kan vallen. En als de ingestelde tijd verstreken is, gaat de wekker automatisch uit. Bovendien beschikt deze wekker ook nog over een snooze en een nap functie.
Wij vinden het een superleuk kado voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag waar je kind en ook jij veel plezier aan zal beleven!

Adviesprijs: € 29,99