Kiekeboe is een Oud Hollandse snoepwinkel waar nog heerlijke ouderwetse snoepsoorten als haverstro, amandelbonen en ijsbonbons te koop zijn. Maar je kunt hier ook terecht voor gewone snoepjes, en de leukste kindertraktaties en er is een ruime keuze aan mooi versierde snoeptaarten. Bovendien maken ze bij Kiekeboe traktaties op bestelling in elke vorm die u maar wenst. Neem eens een kijkje op de site waar je het hele assortiment kunt bestellen en gewoon thuis kunt laten bezorgen.

Webshop in the spotlight...  Coolekinderkleertjes.nl

Regelmatig zetten we een leuke webshop in the spotlight met leuke producten en een interviewtje met de eigenaresse.
Dit keer is Yvette Houben aan het woord van
www.coolekinderkleertjes.nl

1. Wie ben je?
Ik ben Yvette Houben, 41 jaar, getrouwd met Marc en mama van 3 stoere schatjes; grote zus Lara (11) en onze olijke tweeling Max & Sam (4). We wonen met zijn 5-jes in het mooie Limburg.
Ik werk al bijna 15 jaar bij Randstad als Senior Accountspecialist en daarnaast ben ik een jaar geleden gestart met de webshop Coolekinderkleertjes.nl.

2. Wat heb je voor webshop?
Coolekinderkleertjes.nl is dé webshop voor stoere kinderkleding en een uitgebreide collectie stoere, hippe en grappige tassen en rugzakken.
Bij mij vind je stoere merken als Design Heroes, Stones and Bones, Logoshirt, RockabillyKids, Uncle Bill, Knot so Bad en vele andere!
Je kunt er terecht voor nieuwe collecties, maar er is ook heel uitgebreide outletcollectie.
En op het moment is de Wintersale volop losgebarsten met 40% korting op de nieuwe collecties en 60-70% korting op alle outlet!
Komende zomer zal het aanbod van Coolekinderkleertjes.nl uitgebreid worden met diverse nieuwe stoere merken, zoals Rumbl!, D-Rak, ZieZoo en Dutch Heroes (De Kunstboer en TaTa).

3. Waarom ben je je webshop gestart?
Met drie kinderen was en ben ik zelf altijd op zoek naar leuke, stoere kinderkleding en hiervoor gebruikte ik vooral het internet. Daarnaast was ik al een tijdje aan het denken om, naast mijn baan bij Randstad, iets voor mezelf te beginnen. En dat heeft uiteindelijk geleid tot Coolekinderkleertjes.nl!
Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met Coolekinderkleertjes.nl. Het is veel werk, maar ontzettend leuk! Ik krijg er heel veel energie van! De inkoop, het fotograferen, het online zetten, de marketing, de verkoop, het klaarmaken van de bestellingen; allemaal even leuk!
Mijn grote droom is om ooit fulltime bezig te kunnen zijn met Coolekinderkleertjes.nl!

4. Heb je nog een leuke actie voor Happymom-lezers?
Ja, speciaal voor alle Happymoms heeft Coolekinderkleertjes.nl heb ik een mail & winactie bedacht.
Mail het antwoord op de volgende vraag, onder vermelding van Happymom, naar Info@happymom.nl en maak kans op een super stoer Stones and Bones shirt naar keuze!
Vraag: Uit welk land komt het super hippe merk Stones and Bones?

Oproep!

 Heb jij een leuke webshop en vind je het leuk om mee te doen met onze nieuwe rubriek 'Webshop in the Spotlight?', meld je dan nu aan op info@happymom.nl
Wie weet nemen wij dan contact met je op en kom jij binnenkort uitgebreid op onze website te staan. Met jouw producten, een kort interview en je website erbij natuurlijk!