Heb jij al kaarten voor de Tina-dag XL?


Op zaterdag 28 september verwelkomt Tina de boyband Mainstreet op het hoofdpodium van Tina-dag XL. De populairste boyband van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken op de 22ste editie van het grootste meidenfeest van het jaar. Wegens een uitverkochte weekend-editie van de Tina-dag XL in 2012, is het dit jaar opnieuw niet één, maar twee dagen feest!
Op zaterdag 28 & zondag 29 september 2013 opent Attractiepark Duinrell haar deuren voor Tina-dag XL. Het event belooft weer een enorm spektakel te worden bomvol optredens van onder anderen Mainstreet dus, Nick & Simon, Ralf Mackenbach, Tim Douwsma & Monique Smit, Rachel Traets en Femke Meines. Er kan worden geshopt, er zijn bekende schrijvers aanwezig, meiden kunnen de coole attracties en het Tikibad bezoeken en meedoen aan leuke workshops in Tina’s Knutselplaza. Nieuw dit jaar is het thema ‘tropisch roze’, nog even in het roze nagenieten van de zomer.

De Tina-dag XL heeft de laatste jaren bewezen een gigantisch feest te zijn dat meiden al lang van tevoren in hun agenda zetten. Er is een speciaal Tina-dag weekendarrangement te boeken op Bungalowpark Duinrell, maar er zijn natuurlijk ook dagkaarten te koop.

Kijk voor meer informatie op Tinadag.nl!