Vrijwaring

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling, is het mogelijk dat de informatie die op happymom.nl wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is.

Mocht er op deze site onverhoopt iets vermeld staan wat niet accoord is, stuur dan een mailtje naar info@happymom.nl dan verwijderen wij het direct.

 

Copyright

 Alle rechten voorbehouden. Niets van de content van deze site mag zonder voorafgaande toestemming gebruikt worden voor websites of andere schriftelijke publicaties.

Auteursrechten van derden: Bepaald beeld- en tekstmateriaal is ter beschikking gesteld voor gebruik op deze site. Kopieren en verspreiden van dit materiaal is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar. Neem hiervoor contact op met desbetreffende of met de redactie.

Mocht zich onverhoopt tekst- en/of illustratiemateriaal op de website bevinden dat in strijd is met de auteurswet, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de redactie. Het betreffende materiaal zal dan onmiddellijk van de site worden verwijderd.