De midlifeclub

Vier vrouwen rekenen af met hun perfecte leven: Femke leidt niet het leven waarvan ze ooit droomde. Als zorgzame moeder en praktische echtgenote lijken de dagen zich als vanzelf te vullen. Langzaam maar zeker is ze veranderd in een grijze muis die het liefst joggingbroeken draagt. Waar is die ondernemende, aantrekkelijke vrouw gebleven die ze ooit was? Wanneer is ze zichzelf zo kwijtgeraakt? 

Dan leert ze drie kleurrijke vrouwen kennen, die elk jaar samen naar Frankrijk gaan om daar precies te doen waar ze zin in hebben. Femke gaat mee, in de hoop zichzelf terug te vinden. Gaandeweg blijkt dat Femke de plaats inneemt van vriendin nummer vier, die spoorloos verdwenen lijkt te zijn. Wie was deze vrouw? Waarom voelt ze zich zo met haar verbonden? Femke komt steeds dichter bij de waarheid, maar niet iedereen is daar blij mee…

Soof

Kort voor Sophie - (Lies Visschedijk) de 40 nadert heeft `e alles wat haar hartje begeert: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van HuÍt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?” Soof heeft bijna nergens anders tijd voor dan het huishouden en haar kinderen en mist de aandacht van haar echtgenoot. Haar cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op de aandacht van haar echtgenoot, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Als Soof tijdens een etentje de knappe choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik en bloeit ze weer helemaal op. Hoe dit verhaal verder gaat?